44ste editie 21 januari - 1 februari 2015

Veelgestelde Vragen BankGiro Loterij


In de BankGiro Loterij-trekking van november maakten deelnemers kans op een IFFR-prijs: een cadeaubon voor twee tickets voor een filmvoorstelling, een borrelhap en twee consumpties, in te wisselen in het IFFR-restaurant in de Doelen. Heeft u de prijs gewonnen? Gefeliciteerd! Met de actiecode op de bon die u van de BankGiro Loterij ontving, kunt u vanaf vrijdag 17 januari 2014 op deze website een film naar keuze bestellen. Daarna ruilt u aan de festivalkassa in de Doelen, Rotterdam, de bon om voor uw filmtickets en consumptievoucher. Meer vragen? Lees hieronder verder.

Wanneer is het festival?
De 43ste editie van International Film Festival Rotterdam vindt plaats van 22 januari tot en met 2 februari 2014.

Voor welke festivaldata is de bon geldig?
U kunt de bon inwisselen voor twee tickets voor één reguliere filmvoorstelling op de festivaldagen vanaf donderdag 23 januari 2014 tot en met zaterdag 1 februari 2014.

Wanneer is het programma bekend?
Het volledige festivalprogramma wordt bekend gemaakt op woensdag 15 januari 2014 in het IFFR Festivalmagazine bij de Volkskrant, in de festival-app voor uw tablet of mobiele telefoon en op deze website.

Wanneer kan ik online filmtickets bestellen?
Tickets bestellen kan vanaf vrijdag 17 januari 2014 om 20:00 uur via deze website.

Kan ik met de bon ook naar voorstellingen buiten het reguliere programma, bijvoorbeeld bijzondere filmdagen als de Volkskrantdag op zondag 2 februari?
Nee. De bon is geldig voor twee filmtickets voor één film uit het reguliere programma.

Hoe bestel ik mijn tickets online?
Tickets reserveert u vanaf 17 januari om 20:00 uur online via een persoonlijk MyIFFR-account. Deze is eenvoudig aan te maken op deze pagina. Kies rechts voor de optie 'Registreren' en vul de gevraagde gegevens in. U heeft nu een MyIFFR-account aangemaakt. Het opgegeven e-mailadres en wachtwoord gebruikt u om op deze website in te loggen met uw MyIFFR-account bij de start van de online kaartverkoop.

Bent u ingelogd, ga dan naar ons Programmaschema in het menu Festivalprogramma (dat verschijnt 15 januari online). Selecteer de gewenste film en datum en klik vervolgens op 'kopen'. Een nieuw scherm opent.

Klik op de rode link 'Actiecode' en vul hier de code van de achterzijde van de bon in. Vul daarna bij het aantal te bestellen tickets '2' in en klik op 'akkoord'. Na afronding van de bestelling ontvangt u een bevestiging in uw mailbox. Print deze bevestiging uit en neem deze, samen met de bon, mee naar de centrale festivalkassa van de Doelen (ingang Kruisplein). Hier kunt u de reservering en de bon inwisselen voor uw filmtickets en uw consumptievoucher.

Kan ik mijn toegangsbewijzen en consumptievoucher ook bij een andere locatie ophalen?
Nee. Uw filmtickets en consumptievoucher liggen vanaf woensdag 22 januari voor u klaar bij de centrale festivalkassa in festivalhart de Doelen (ingang Kruisplein).

Moet ik vooraf online bestellen of kan ik ook ter plekke mijn bon inwisselen?
Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om het festivalprogramma op woensdag 15 januari door te nemen, of te bekijken in de programmabijlage in de Volkskrant, en een bestelling te plaatsen. Dat kan vanaf vrijdag 17 januari om 20:00 uur. U kunt er ook voor kiezen niet te bestellen en uw bon ter plekke aan de centrale kassa van festivalhart de Doelen in te wisselen voor filmtickets en consumptievouchers, maar hierbij geldt dat u op dat moment alleen kunt kiezen uit films waarvoor nog plaatsen beschikbaar zijn.

Waar kan ik mijn consumptievouchers inleveren?
U kunt de vouchers inwisselen bij het IFFR-restaurant in de Doelen (ingang Kruisplein). Het restaurant is tijdens het festival iedere dag geopend.

Staat uw vraag er niet bij?
Stuur een e-mail naar service@filmfestivalrotterdam.com of bel vanaf 16 januari 2014 met de helpdesk op 010-8909000.Facebook Twitter YouTube Pinterest Instagram Google Plus