44ste editie 21 januari - 1 februari 2015

Veelgestelde Vragen over E-tickets


Wat is een e-ticket en hoe werkt het?
Na de aankoop van een of meerdere tickets op deze website ontvangt u een e-mail met daaraan een pdf-bijlage voor elke gekochte filmvoorstelling: het e-ticket. Dit e-ticket is uw toegang tot de filmvoorstelling. Print het e-ticket uit en neem het mee naar de zaal. Bij de ingang van de zaal wordt de barcode op het e-ticket gescand.

De unieke barcode op het e-ticket kan in alle gevallen maar één keer gebruikt worden. Dupliceren van e-tickets is daarom zinloos. Een e-ticket is alleen geldig wanneer u deze op A4-formaat heeft geprint. Houd de code scanbaar: pas op met vouwen, vuil en vocht. Om de bijlagen te openen heeft u het gratis computerprogramma Adobe Reader nodig. Download Adobe Reader gratis.

LET OP: heeft u op deze website tickets gekocht maar geen e-mail ontvangen? Controleer uw spambox. Heeft u tickets besteld met een Unlimited Pas, Tiger Friends-lidmaatschap of Tiger Discount-pas, dan ontvangt u géén e-ticket maar staan de tickets automatisch op uw pas. Heeft u tickets besteld met CJP- of studentenkorting, dan kunt u uw tickets op vertoon van respectievelijk uw CJP-pas of studentenkaart ophalen aan de festivalkassa in de Doelen.

Ik wil liever niet online bestellen. Kan ik dan wel tickets kopen?
Ja, u kunt tijdens het festival bij de centrale kassa in de Doelen en verschillende festivallocaties tickets kopen.

Zijn er ook (gratis) activiteiten waarvoor ik geen tickets nodig heb?
Jazeker. Via het festivalprogramma op deze website of tijdens het festival in de Daily Tiger vindt u informatie over het programma van IFFR. Hierin staan ook gratis activiteiten opgenomen.
Facebook Twitter YouTube Pinterest Instagram Google Plus