44ste editie 21 januari - 1 februari 2015

Privacy

International Film Festival Rotterdam (hierna: 'IFFR') respecteert uw privacy. IFFR verzamelt geen persoonsgegevens over u tijdens uw bezoek aan onze website tenzij u ervoor kiest die informatie aan ons te verstrekken.

Gebruik van de door u verstrekte persoonsgegevens
IFFR verzamelt uitsluitend persoonsgegevens indien u daar zelf voor heeft gekozen. IFFR gebruikt deze gegevens uitsluitend voor het doeleinde waarvoor u de gegevens aan ons hebt verstrekt. Als u ons om informatie over activiteiten, producten en diensten verzoekt, verwerkt IFFR de gegevens om aan dat verzoek te voldoen. Als u een (open) sollicitatie instuurt, verwerken wij uw gegevens in het kader van de sollicitatieprocedure.

IFFR kan besluiten bepaalde gegevens te bewaren en te verstrekken indien dit noodzakelijk is om de rechten van IFFR of derden te beschermen. In andere gevallen verstrekt IFFR uw persoonsgegevens zonder toestemming niet aan derden, tenzij de wet ons daartoe verplicht.

Doorklikken naar andere sites
Op de pagina's van de IFFR-website wordt de mogelijkheid geboden door te klikken naar websites van andere bedrijven. IFFR draagt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de omgang met persoonsgegevens door partijen van die andere websites. IFFR raadt u dan ook het beleid of statement t.a.v. de werking en bescherming van persoonsgegevens van deze niet-IFFR-sites zorgvuldig te lezen, daar de voorwaarden op die sites kunnen afwijken van de voorwaarden van IFFR.

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen.

Uw rechten
U heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van uw gegevens, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens. Indien u van een van deze rechten gebruik wilt maken of indien u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u ons per e-mail bereiken op tiger@filmfestivalrotterdam.com.

Contact
Voor vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door IFFR kunt u een e-mail sturen naar tiger@filmfestivalrotterdam.com.

Wijzigingen
IFFR behoudt zich het recht voor deze Privacy Statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. IFFR adviseert u dan ook regelmatig deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd.

Laatste update: 10 juli 2014.
Facebook Twitter YouTube Pinterest Instagram Google Plus